970x250_appec2021
Els amors impossibles de \

Exposicions

Els amors impossibles de "El Manchas" a Alba Carrera

bonart valència - 27/03/17
Peral_Banner-Bonart_180x180Nial nou-180x178
La Galeria Alba Carrera, c/ Felix Pizcueta 20  de València presenta a partir del 30 de març del 2017 Amors impossibles de l'artista de Conca Antonio Mancheño, conegut com "El Manchas".

"Va començar la seva trajectòria lliurat al món del còmic de superherois versió manxega, amb el sempre enyorat capità Conca al capdavant. Dibuixant de traç ràpid i precís, domina qualsevol tècnica i superfície, ja sigui utilitzant un mòbil o gràcies al disseny gràfic passant pel pinzell, el grafit, la serigrafia, etc.

Des que es va instal·lar a la pintura adulta, ha begut sobretot del potent llenguatge del pop art i de les seves més rellevants creadors. Aquesta influència passada per la seva tamís personal dóna com a resultat una posada en escena molt mediterrània quant a l'ús de la llum i del color. Les obres que aquí ens aproxima, són cosines llunyanes de la potent tradició local de l'Equip Crònica i de l'Equip Límit.

Centrant-nos en aquesta mostra, aconsello prestar especial atenció sobre aquelles obres que representen l'home sense rostre, submergit en un món publicitari que l'envolta i el subjuga. Aquests homes se'ns mostren en moviment, generalment descontrolat, fruit de la caiguda lliure a la qual estem sotmesos quan no som amos dels nostres moviments. També els veiem posant, orgullosos de mostrar-nos el seu desig d'invisibilitat. Figures sense nom, ocults de manera recurrent gràcies a les seves caixes. Aquesta despersonalització física suposa una peça angular de la trajectòria de l'artista, fruit segurament d'una pulsió existencial molt personal. Els seus éssers viuen en la contradicció perenne d'una presència física potent al mateix temps que pateixen el subconscient desig de l'autoprotecció de la identitat.

Per a aquesta ocasió, al costat dels acrílics de diferents mides i formes, trobem petites pintures tridimensionals en forma d'escultures i objectes que formen igualment el seu particular univers creatiu, variat i original, que completen la posada en escena per aquesta especial exposició a la Galeria Alba Cabrera." (Jorge Monedero)

A la imatge, obra de "El Manchas"

Et poden
Interessar
...