1280x150CAT

Notícies

Encontres amb artistes i comissaris a Es Baluard

Encontres amb artistes i comissaris a Es Baluard
bonart palma - 27/03/17
Es Baluard, Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, plaça Porta de Santa Catalina, 10, acollirà durant els mesos de març i abril encontres amb artistes i comissaris.

El 29 de març a les 18:30h a l’Observatori, tindrà lloc un encontre amb Pierre Pauze (Meudon, França, 1990) a mode de visita dialogada sobre el procés dut a terme durant la seva residència a Mallorca. Els mesos de febrer i març de 2017, Pierre Pauze ha desenvolupat Water Memory gràcies a una residència artística que s’emmarca al projecte europeu “The Spur”. La presentació serà en anglès.

El mateix 29 de març tindrà lloc un nou encontre “Les mil i un nits”. En aquesta ocasió, l’artista Teresa Matas conversarà amb les comissàries Pilar Rubí i Magda Albis en la mateixa sala de l’exposició. “Per què em vestesc de negre si estim tant la vida?” és la primera revisió que Es Baluard dedica a l’artista mallorquina. Aquest encontre és una activitat gratuïta.

Com activitat paral·lela a “Col·lecció permanent”,el 5 d’abril a les 18:00 hores, l’artista Concha Jerez realitzarà un encontre en què repassarà l’art conceptual a l’Estat espanyol i el seu treball a partir de l’obra Silencio. Aquesta activitat, gratuïta, s’emmarca en el programa de gènere i transgèneres d’Es Baluard partint, en aquest cas, de la museografia de la col·lecció del museu, que atorga especial interès en la tasca de pensament i obra produït per dones.

A la imatge, "Water Memory" de Pierre Pauze, 2017.
Revistes_Banner_300x250Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)

Et poden
Interessar
...