817x68-cat

Notícies

"Terra" de Jaume Arnau guanya el cartell d'Argillà 2017

bonart argentona - 10/04/17
La 38a edició del concurs de cartells de la fira Argillà Argentona ja té guanyador. Es tracta de Terra, del mataroní Jaume Arnau i Anastasi. Segons l'autor, en el cartell s'hi reflecteix un doble concepte, el d'allò creat per la terra: la dona enfangada que sorgeix de la mare terra i que està bruta, natural; i el d'allò creat per la ma de l'artista, que vesteix la dona amb quelcom refinat, com poden ser unes rajoles de fang, i la transformen en bellesa.

Enguany, amb més participació que en les darreres edicions, s’hi han presentat un total de 65 cartells. La difusió pública del veredicte del jurat tingué lloc al Museu del Càntir el 7 d'abril a les 19 h, en el decurs de l'acte inaugural de l'exposició dels cartells seleccionats. El jurat qualificador d'aquesta edició ha estat format pels dissenyadors gràfics Jordi López Vila i Jordi Tarragó Roca, l'arquitecte i dissenyador Quim Larrea Cruces, el guanyador del cartell de l'edició passada Javier Torres Escobar i la representant del Patronat del museu i presidenta del jurat Montserrat Brugal Piñol.

El jurat també va atorgar dues mencions honorífiques als cartells Torn i Formes de Tomás Castro Rodríguez, de Vilanova i la Geltrú i Topografia d'Anna Llimós Vidal, de Cerdanyola del Vallès. Els treballs seleccionats restaran exposats a la sala d'exposicions temporals del museu del 7 d'abril al 7 de maig.

Un cop finalitzada l'exposició el cartell guanyador queda exposat permanentment, a l'espai que te habilitat el Museu en el vestíbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.

A la imatge, detall del cartell guanyador.
Eude, genericVisites Palau Moja_180x180

Et poden
Interessar
...