FCC-Segell-banner4
Vimbodí obre inscripcions pel II Concurs de pintura ràpida

Convocatòries

Vimbodí obre inscripcions pel II Concurs de pintura ràpida

bonart vimbodí i poblet - 11/04/17
180x180Banner-Flama-180x180px_v1-esp
La segona edició del Concurs de pintura ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí se celebrarà el proper 27 de maig. Per facilitar la tasca de preparació del concurs, l'organització demana que els participants es pre-inscriguin a través del correu electrònic comunicacio@vimbodiipoblet.cat. Les bases i premis del concurs es poden consultar al web www.vimbodiipoblet.cat.

Aquest certamen porta el nom dels pintors vimbodinencs Joan Potau i Martell i Adrià Campdesuñer i Vendrell, destacats exponents de les arts pictòriques de la primera meitat del segle XX al municipi. Convocat per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, amb la col·laboració́ d’entitats i particulars, el Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer fomenta l’art i la cultura i, al mateix temps, mostra la bellesa de la vila de Vimbodí, del monestir de Poblet i dels paratges de la rodalia, indrets que han inspirat a nombrosos pintors, des de Ramon Casas, Santiago Rusiñol o Jaume Mercadé fins als mateixos Joan Potau i Adrià Campdesuñer.

Tots els participants del concurs, juntament amb els seus acompanyants, podran visitar gratuïtament el Museu i Forn del Vidre i assistir a la demostració en directe de vidre bufat.

Et poden
Interessar
...

817x68