BannerFCC_Bonart

Notícies

Arriba una nova edició de #VersionaThyssen

Arriba una nova edició de #VersionaThyssen
marta-sentis-bonart-180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
bonart - madrid - 12/09/21
El Museu Nacional Thyssen-Bornemisza, en col·laboració amb la Comunitat de Madrid, la Fundació Coca-Cola i el suport d'Art Explora, convida a reinterpretar algunes de les obres mestres de la seva col·lecció en l'onzena edició de #VersionaThyssen.
Els participants poden compartir les seves creacions a Instagram sota el hashtag #VersionaThyssen fins al 10 d'octubre i optar així a un dels tres primers premis de 700 euros, tres segons premis de 300 euros i un especial de 2500 euros per a l'obra més destacada de l'any, així com a passis d'accés preferent a museu. El lliurament de premis tindrà lloc el 16 d'octubre en un esdeveniment especial presencial i en línia que comptarà amb l'actuació d'un artista encara per desvetllar. En l'anterior lliurament, la música va venir de mà del duo de pop electrònic Delaporte, amb un recorregut especial per les principals cançons del seu àlbum Les Muntanyes que ja es pot visualitzar al seu canal de Youtube.
En aquesta convocatòria, les obres a versionar són La verge i el Nen en l'Hortus Conclusus i Crist a la Creu com redemptor del món, d'autor anònim alemany actiu a Westfàlia; Sant Joan Evangelista a Patmos, de Cosmè Tura; Galatea, de Gustave Moreau; Omega 5 (Objectes d'imitació), de Paul Klee; Capvespre a la tardor, d'Emil Nolde, i Sense títol. (Dadà), de Max Ernst. El caràcter imaginari que contenen aquestes pintures les posa en estreta relació amb la temàtica de la màquina Magritte, la retrospectiva de René Magritte que el museu presenta aquesta tardor.

Et poden
Interessar
...