banner-elscatala-817x88px

Exposicions

Exposició de Ceràmica i Terrissa al Museu Terracota

bonart la galera - 18/04/17
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW180x180
Del 28 d’abril a l’1de maig, coincidint amb la XXIV Fira de la Terrissa de la Galera, la Sala 2 del Museu Terracota –ubicada als baixos de l’Ajuntament de la Galera–, acull una nova exposició, amb ceràmica de Teresa-Marta Batalla i terrissa d’Alfarería Gregorio Peño, guanyadors del V Premi Biennal de Ceràmica i Terrissa. Vila de la Galera 2016.

Com ja és habitual, l’any que no es convoca el Premi, l’espai dedicat a exposicions temporals del nostre centre, coincidint amb la Fira, l’ocupen les obres del guanyador o guanyadors de l’edició anterior.

Teresa-Marta Batalla és una ceramista que ha realitzat estudis de Disseny Gràfic a l’escola Elisava, estudis de ceràmica al Taller Escola de ceràmica Raku de Barcelona i l’any 1984 obté el títol d’ Arts i Oficis, especialitat Ceràmica. Des de l’any 2009 és Mestra Artesana ceramista, màxim guardó que atorga la Generalitat de Catalunya a un artesà.

Alfarería Gregorio Peño de Villafranca de los Caballeros (Toledo), són tres germans: Gregorio, Ángel i Adrián Peño Gallego que representen la cinquena generació de terrissers que estan treballant de manera ininterrompuda al seu taller. Continuen utilitzant el forn tradicional de llenya i elaborant peces de caràcter tradicional: botijas, caracolas, grilleres, flautes, Quixots, etc.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells