M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Intercanvi cultural Costa Brava-Poble Nou a Chez Xefo

Exposicions

Intercanvi cultural Costa Brava-Poble Nou a Chez Xefo

bonart barcelona - 03/03/20
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Una interesant iniciativa d’intercanvi artístic s’inaugura el 6 de març al Poble Nou de Barcelona. Un grup de pintors i escultors amb arrels a Sant Feliu de Guíxols exposarà la seva obra a  Chez Xefo en col·laboració amb el grup Estesia, molt relacionat amb aquesta galeria,  que aplega artistes de la mateixes disciplines. En total 9 artistes relacionats amb la galeria La Nau Blau de Sant Feliu portaran la seva obra a Barcelona compartint l’espai amb 2 del grup Estesia.

Aquesta mostra tindrà la seva tornada l’any vinent a Sant Feliu de Guíxols en l’espai de la Nau Blau, aleshores amb presència majoritària d’artistes integrants d’Estesia. Aquest intercanvi vol mostrar, a part de la diversitat d’estils i obres exposades, la voluntat de cooperació entre artistes i galeries d’orígens i trajectòries diverses.

A Chez Xefo, fins el 3 d’abril es podran veure escultures i pintures d’Antoine Chueco, Narcís Comadira, Marzo-Mart, Ana Maria Gutiérrez, Andrea Pajares, Joaquim Pijoan, Carles Piqueras, Mónica Reche, Claudio Rojas, Queralt Ruscalleda i Xavier Ruscalleda. Un conjunt definit com un intercanvi amistós d’artistes, estils, formes i tècniques.

Et poden
Interessar
...