FCC-Segell-banner4
Pràctiques experimentals sobre el disseny al \

Notícies

Pràctiques experimentals sobre el disseny al "DEMO. Understanding Design"

bonart barcelona - 10/05/17
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Banner300x300
DEMO. Understanding Design és un cicle d'activitats que s'estructura al voltant d’allò experimental, multidisciplinari, obert, compartit, desconegut i col·laboratiu entre indústria i artesania i se centra en l'àmbit del disseny de producte. Té lloc, principalment, al Disseny Hub Barcelona, però també en diverses escoles de disseny i altres espais de la ciutat, entre el 15 i el 21 de maig, coincidint amb La Nit dels Museus de Barcelona.

Al llarg de set dies, DEMO desenvolupa un programa de conferències, col·loquis, tallers, performances, exposicions i presentacions de producte per part de professionals, tant d'àmbit nacional com internacional, que ofereixen la possibilitat d'experimentar i debatre sobre els nous camins, els enfocaments i les tecnologies que intervenen en el procés creatiu. Comptarà amb la presència de més de 25 dissenyadors, 8 conferències, 1 taller i 4 instal·lacions.

Amb gran vocació pedagògica, l'objectiu d'aquestes activitats és compartir i investigar diferents tipologies de creació i producció, amb la finalitat de donar a conèixer, tant al públic general com als professionals, nous plantejaments i noves eines que puguin incorporar en el seu dia o en el desenvolupament dels seus projectes.

DEMO. Understanding Design és una inicitiva de l'Associació de Disseny Industrial, ADI-FAD. Totes les activitats són gratuïtes, excepte la jornada DEMO del 19 de maig i el taller professional dels dies 20 i 21 de maig.

A la imatge, obra de Tina Gorjanc.

Et poden
Interessar
...

banner-pablito