FCC-Segell-banner4
“À ma chérie Clo” de Mauricio Sbarbaro a la Sala Dalmau

Exposicions

“À ma chérie Clo” de Mauricio Sbarbaro a la Sala Dalmau

bonart barcelona - 13/05/17
Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356Baner_Esteva_Bonart_360x356
Sota el títol À ma chérie Clo l’artista uruguaià Mauricio Sbarbaro (Montevideo 1960) exposa 25 olis sobre tela i ferro policromat a la Sala Dalmau (carrer Consell de Cent 349) de Barcelona, des del 16 de maig al 30 de juny.

Mauricio Sbarbaro neix a Montevideo (Uruguai) el 26 de gener de 1960 i comença a estudiar arquitectura a la Facultat de Montevideo; a més, de forma paral·lela, es forma amb el pintor Miguel Ángel Pareja. Des del 1986 al 1992 guanya diversos premis i guardons a Montevideo. L’any 1993 arriba a Europa, primer a Madrid, per a posteriorment establir-se a Cadaqués.

En aquesta exposició, Sbarbaro presenta els seus darrers treballs, en els quals el Mediterrani forma ja plenament part del seu llenguatge pictòric. Les obres són compendis de línies que li serveixen per definir l’univers, en què l’aparent senzillesa del traç amaga una profunda meditació. Sbarbaro aconsegueix que les seves obres transmetin una inequívoca sensació d’espontaneïtat.

A més de pintures, l’exposició inclou també les seves escultures en ferro, estructures metàl·liques, gairebé minimalistes, en les quals l’artista juga amb el buit i el color.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-