FCC-Segell-banner4
33 finalistes per a la convocatòria dels premis ArtsFad 2017

Notícies

33 finalistes per a la convocatòria dels premis ArtsFad 2017

bonart barcelona - 15/05/17
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Eude, generic
El 28 de juny a les 8 del vespre, l’Edifici Disseny HUB (plaça de les Glòries Catalanes, 37-38) de Barcelona acull l'entrega dels Premis ArtsFAD 2017.

Els finalistes que opten als premis són Jordi Marcet i Rosa Vila-Abadal, David Méndez Alonso, Ana Mir Prieto, José Tomás Llacay, Maria Antonia Karam Lesseur, María Isabel Uribe Dussan, Stefanie Herr, Jordi Lafon Guerrero, Trinidad Contreras Chaparro, Kima Guitart Comaposada, Sara Coleman, Xavier Monsalvatje Vich, Manu vb Tintoré, Mònica Porta Domínguez, Assumpció Espada Velasco, Carme Riu de Martín, Roger Coll Trias, Víctor Martín Espino, Ferran Collado y Los Díez, Concha Romeu Lópz de Sagredo, Alessandra Miranda Castro, Oriol Aribau Serret, Javier Pérez Blanco, Mariko Kumon, Mercè Hernández Carbonell, Laia Nuñez i Calvet, Mireia Coromina Portas, María Zubizarreta Eguiguren, Ona Boix Sagarra, David Ribó Dalmau, Damià Matas Morell, Víctor Pérez-Porro i Lidia Tamboleo García.

Els Premis ArtsFAD formen part de l’esdeveniment del FADFEST que organitza el FAD, Foment de les Arts i del Disseny. FADFEST és la gran cita anual dels sectors del disseny i la creativitat a Barcelona. A més de concentrar els premis més prestigiosos d’Espanya en disseny gràfic, industrial, arquitectura, arts i oficis contemporanis i moda, reuneix els millors projectes de l’any en una exposició imprescindible i organitza un complet programa de debats i accions al voltant de l’art, la cultura i el disseny.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022