FCC-Segell-banner4
3angle: nova col·laboració entre tres agents culturals del mediterrani

Notícies

3angle: nova col·laboració entre tres agents culturals del mediterrani

bonart alaró - 16/05/17
Baner_Viladot_Bonart_360x356thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
3angled anuncia una convocatòria de projectes per a un cicle de residències creuades davant cadascun dels seus membres durant el període comprès entre juny del 2017 a febrer del 2018. Un pressupost de 15 000 euros cobrirà les despeses directes de les residències i les representacions en els 3 llocs.

Aquesta convocatòria està oberta a artistes nascuts o residents en la euroregió Pirineus Mediterrani, involucrats en la creació artística audiovisual contemporània. Data límit d' inscripció: 7 de juny del 2017 a 18 h.

3angled és una nova col·laboració entre tres actors culturals del territori de la euroregió Pirineus Mediterrani: HTH CDN Montpellier, Eufònic Festival (territoris de l'ebre), Addaya Centre d'Art Contemporani (Mallorca, Illes Balears).

3angled posa l'accent en la forma en què la creació digital o audiovisual, pot interrogar i desviar el moviment de creació viva i performatiu (en general). Els socis del projecte proposen allotjar i fer circular dins de les seves institucions de tres, una artista establert a l'Euroregió que va a desenvolupar un projecte mitjançant l'aprofitament de les característiques i contribucions específiques de cada soci (suport artístic i tècnic, llocs i espais de creació, espais d'actuació, equips multidisciplinaris de presentació per a diversos públics). El projecte seleccionat es beneficiarà de diversos períodes de residències de creació i de diferents moments presentació (evolutius) de l'obra o de diferents etapes de treball.

A la imatge, cartell de la convocatòria.

Et poden
Interessar
...

817x68