FCC-Segell-banner4
Last Call Swab Barcelona 2017

Certàmens

Last Call Swab Barcelona 2017

bonart barcelona - 20/05/17
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBaner_Subirachs_Bonart_360x356
La fira d'art internacional Swab Barcelona, Pavelló Italià de Fira de Barcelona, Avinguda de Reina Maria Cristina s/n, celebra el seu desè aniversari amb una edició molt especial, del 28 de setembre a l'1 d'octubre reunirà i mostará les últimes tendències de les millors galeries del panorama artístic contemporani. La data límit per aplicacions és 31 de maig de 2017.

Entre les novetats es troba el nou comitè de selecció, format pels col·leccionistes: Harold Berg, economista i membre del Photography Committee del Whitney Museum of American Art; Susanne Birbragher, sub-directora comercial de Art Nexus; Giuseppe Casarotto, enginyer i president del ClubGAMeC de Bèrgam i Alfredo Hertzog president de Hertzog Art Business; juntament amb: Domenico de Chirico comissari independent; Albertine de Galbert, comissària independent, fundadora d'arte-sur.org i gestora de projectes de cooperació cultural; David Armengol, comissari independent i Marisol Rodriguez, periodista cultural i comissària independent.

La fira li dóna la benvinguda a 80 galeries de tot el món, ampliant el nombre de galeries del seu programa general al mateix temps que manté la seva aposta pels programes comissariats. Swab es divideix en  Solo Swab, IN/OUT, On Paper, Focus Mediterrani, Swab Seed, Swab Performance i Swab City.

Així mateix, Swab Barcelona travessa els murs de la fira i de la galeria per acostar l'art al ciutadà, amb instal·lacions i activitats en institucions i espais públics que potenciaran la setmana de l'art contemporani a Barcelona.

A la imatge, Swab 2016.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells