BannerFCC_Bonart
L\'Espai Satan i HD Riudebitlles mostren la bellesa del mal de Ko Arts

Exposicions

L'Espai Satan i HD Riudebitlles mostren la bellesa del mal de Ko Arts

bonart sant pere de riudebitlles - 30/05/17
Banner_180x180Eude, generic
L’espai Satan, Carrer Nou 29, i HD Riudebitlles, Carrer de Baix 33, presenten del 3 de juny al 9 de juliol de 2017 l’instalació i exposició Devastation of Sant Pere, de Ko Aarts.

Amb una fascinació per l’estructura, el rigor, la realitat i l’abstracció, Ko Aarts (Països Baixos, 1961) fa dibuixos, pintures, instal·lacions i collages.

Aarts sosté que tothom té la seva pròpia i única percepció del món que l’envolta. La majoria dels seus treballs mostren el compromís amb la societat, però també són una aproximació psicològica al comportament humà. Per a Aarts un edifici té personalitat; és més que un simple edifici.

Des del 2016 Ko Aarts treballa en un bast projecte titulat “Out of Order” (fora d’ordre), que és una reacció sobre la inestabilitat del món.

El projecte Devastation of Sant Pere que es presenta a l’espai Satan i a HD Riudebitlles mostra que la inestabilitat i la destrucció estan estretament lligades. La destrucció és un procés inherent a la societat.

Potser no sempre és fàcil de reconèixer, però el treball d’Aarts és també la bellesa del mal. Destrucció i mort creen noves possibilitats de vida i, en aquest sentit, el seu treball mostra nous camins i esperança.

A la imatge, cartell "Devastation of Sant Pere ".

Et poden
Interessar
...