FCC-Segell-banner4
Una Capella Sixtina revisionada arriba a la Galeria Contrast

Exposicions

Una Capella Sixtina revisionada arriba a la Galeria Contrast

bonart barcelona - 31/05/17
Impremta Pages - banner-180x178on-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonart

La Galeria Contrast, c/ Consell de Cent, 281 de Barcelona presenta del 27 de juny al 23 de setembre l’ambiciós i original projecte de l’artista català, Lluís Barba. Expert en donar una nova vida a les obres dels grans mestres de la pintura clàssica gràcies al fotomuntatge, l’artista s’enfronta en aquesta exposició a la Capella Sixtina de Miquel Àngel. Penjada del sostre, l’obra de 9x3m és una lona tensada per una estructura metàl·lica.


Aquest mitjà artístic li permet aprofundir sobre l’arrel de la majoria de conflictes que s’originen en el món, ja siguin teològics, ètnics o socials.La reinterpretació de la Capella Sixtina de Lluís Barba convida el públic a reflexionar sobre la necessària tolerància entre els pobles i la urgència de desenvolupar l’entesa comú per arribar a una millor convivència social.


Aborda diferents temes com la violència de gènere afegint a l’obra dones emmascarades, o la crisi dels refugiats donant una ressonància molt contemporània a l’arca de Noè present en l’últim pla de la Capella Sixtina de Miquel Àngel: Lluís Barba fa d’aquesta nova obra la portaveu d’una comunitat feble que viu en la societat en la qual vivim.


A la imatge, Lluís Barba, "Capella Sixtina".

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells