FCC-Segell-banner4
El món \

Exposicions

El món "rider" arriba a Mondo Galeria a través de la lent de Sergio de Arrola

bonart madrid - 31/05/17
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura180x180
Mondo Galeria, c/ San Lucas 9 de Madrid, presenta del 8 a l'11 de juny Brotherhood, projecte que sorgeix de la col·laboració entre el fotògraf Sergio de Arrola i la marca de bicicletes artesanals Dosnoventa. La instal·lació comptarà amb un seguit de fotografies de baix cost, un llibre i una edició limitada de 19 exemplars dedicada a col·leccionistes més exigents.

Durant les quatre jornades que durarà el projecte, es podrà interactuar amb els creadors del mateix, conversar amb el fotògraf o simplement compartir amb ells una cervesa acompanyant el progrés de la instal·lació.

Després de recórrer USA i Àfrica amb bicicleta retratant la seva gent i els seus entorns comuns, Rolling Habbits (pseudònim del fotògraf madrileny Sergio de Arrola) publica un tercer llibre dedicat a la comunitat internacional creada sota el prisma de Dosnoventa i la florent cultura del pinyó fix: una tribu urbana underground unida al voltant del món pel respecte comú a l'acte de pedalar sense frens i sense marxes. "Aquestes aparents limitacions són dogmes que acosten al ciclista a la veritable experiència de pedalejar."

L'exposició compta amb una sèrie de fotografies analògiques en 35mm que ens submergeixen en l'emergent escena mundial de DSNV; ens enfonsa en els tallers, el greix, la suor, les cerveses i l'adrenalina que van ser necessaris per crear aquesta germanor internacional llançada el 2010 des de Barcelona i que comença amb la passió de dos amics "riders" i un desig comú de crear una bicicleta centrats en la qualitat i l'excel·lència. Avui la família Dosnoventa creix diàriament amb seguidors a països tan dispars com Austràlia, Estats Units, Espanya, Korea o Japó.

El llibre "Brotherhood: A year inside Dosnoventa" imprès amb la millor qualitat a Nova Era (Barcelona) en estreta col·laboració amb Affaire Projects, narra en 290 pàgines plenes de fotografies seleccionades i editades pel seu autor Sergio de Arrola, un any de passió, amistat, creixement i trobades internacionals dins de la germanor Dosnoventa.

A més a més de l'edició normal del llibre s'ha publicat una edició limitada a 19 exemplars, presentada en una caixa de fusta i acompanyada de set impressions en paper Hahnemühle de 300gms., Totes numerades i signades impreses per VM Foto.

A la imatge, llibre "Brotherhood: A year inside Dosnoventa" de Sergio de Arrola.

Et poden
Interessar
...

banner-pablito