FCC-Segell-banner4
El Dalí més mediàtic arriba al Palau Robert

Exposicions

El Dalí més mediàtic arriba al Palau Robert

bonart barcelona - 12/06/17
Impremta Pages - banner-180x1782Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
El Palau Robert, carrer Passeig de Gràcia 107 de Barcelona, presenta del 16 de juny al 15 d’octubre del 2017 l’exposició itinerant Dalí, Breaking News, que destaca la faceta del Dalí mediàtic amb una quarantena d’imatges del pintor del fons de l’Agència EFE.

Dalí, Breaking News posa de manifest l’habilitat innata de l’artista per convertir-se en el focus d’atenció de la premsa, la seva presència internacional, la passió que desvetllava i les seves relacions amb personalitats destacades. A més de les imatges, realitzades per diversos fotògrafs, a la mostra s’hi pot veure l’entrevista que el programa “A fondo”, de TVE, va fer a l’artista i que va ser emesa el 27 de novembre del 1977. D’aquesta entrevista s’ha extret la informació i les cites de Salvador Dalí presents a l’exposició.

Amb aquesta proposta, organitzada conjuntament per la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència EFE i patrocinada per Abertis, s’han commemorat tres efemèrides alhora: els 40 anys de la inauguració del museu Dalí de Figueres, els 25 anys de la mort de l’artista i el 75è aniversari de l’Agència EFE.

Les fotografies que conformen l'exposició estan separades en els 6 àmbits que representen les possibles seccions d'un diari: Ciència; Cultura; Internacional; Media; Política, i Societat.

A la imatge, fotografia present a la mostra corresponent a la "Inauguració del Museu Dalí".

Et poden
Interessar
...

817x68