FCC-Segell-banner4
32a edició de La Volta: sobre  l’art contemporani l’artesania

Notícies

32a edició de La Volta: sobre l’art contemporani l’artesania

bonart girona - 09/03/20
Banner-Flama-180x180px_v1-espEude, generic
Dissabte 14 de març de les 10 del matí a les 7 de la tarda, la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís (Girona) acull La Volta 32, reivindicant l’art i l’artesania amb més de 20 parades dedicades a la recuperació d’oficis i tècniques artístiques.

Per explorar els vincles entre l’art contemporani i l’artesania, es compta amb tres propostes expositives als diferents espais de La Volta. La sala V15 i La Cova acullen l’exposició en clau feminista de l’artista Laia Arqueros titulada “Baubo me salve” en què les seves figures representades en gravats o realitzades en ceràmica parteixen de la iconografia clàssica i són re-significades a partir de ‘experiència personal de l’artista. A l’espai expositiu del local 22, s’hi troba la instal·lació “Roma Roma” de l’arquitecte Andrés Siri, creada amb papers originals que, a partir de la tècnica del frottage, incorporen les textures dels murs de la capital italiana i representen la memòria de les petjades resultants de la Segona Guerra Mundial. Finalment, a la plaça, s’hi exhibeixen els retrats del projecte “Transparències” de l’artista en residència a La Volta Paula Clay. Aquests retrats, teixits mitjançant diverses capes de teles translúcides, representen algunes de les dones de la família de l’artista (Menció Especial Art Jove del festival Inund’art).

Una nova jornada voltaica que ofereix també tallers, conferències, concerts i parades per donar impuls a l’esperit dels creadors artístics i a la vida cultural de Sant Narcís.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner