818x68-Bonart-IA

Exposicions

10 anys, i punt final, de Setba Jove

10 anys, i punt final, de Setba Jove
bonart barcelona - 28/06/17
La Fundació Setba inaugura la X edició de la mostra Setba Jove, una col·lectiva d'artistes menors de 30 anys que enguany posa el punt final. Setba Jove és una exposició coral de nous talents que se celebra des de l’any 2008 a l’espai expositiu de la Fundació Setba i que ha estat una plataforma de sortida per a artistes novells al món professional de les galeries.

Enguany, la mostra celebra 10 edicions i és el projecte més veterà de Setba, que també fa 10 anys (2007-2017). Per això s’hi han convidar artistes que han exposat en edicions anteriors de Setba Jove i que han seguit fent carrera. Són Maria Coma, Javier Corso, Adrián Espinós, Mirella Hänninen, Anna Livia Dörr, Kika Moragues, Santos Román, Miquel Samitier i Sonia Toneu.

L'exposició, a més, compta amb una desena d'artistes novells seleccionats a través d'una convocatòria oberta que ha rebut un total de 65 propostes. Són Laia Albert, Maria Campañá, Olga Martínez Faus, Alsira Monforte, Alan Piris, Virginia Rota, Anne Cécile Surga, Gerard Torres, Bruna Valls i Laura Van Severen.

Aquest desè Setba Jove posa punt i final al projecte. La Fundació Setba pren un nou rumb consolidant la seva tasca social a través de l'art. Setba Jove 2017 es pot visitar fins al 15 de setembre de 2017 a la Fundació Setba (Plaça Reial, 10) de Barcelona.
Nial nou-180x178Revistes_Banner_300x250

Et poden
Interessar
...