FCC-Segell-banner4
“Elevator Bed” de Carsten Höller o passar la nit al Centro Botín

Notícies

“Elevator Bed” de Carsten Höller o passar la nit al Centro Botín

bonart santander - 30/06/17
Nial nou-180x178Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
El Centro Botín ofereix als visitants la possibilitat de passar una nit dins de les sales de l'edifici dissenyat per Renzo Piano. Es tracta d'una experiència única que només està disponible entre el 30 de juny i el 9 de setembre, coincidint amb el període de l'exposició Carsten Höller: I en aquest centre d'art. Els interessats en gaudir d'una estada al Centre Botín poden fer la seva reserva a través de l’Hotel Real de Santander.

L'obra Elevator Bed (2010) és un llit rodó equipat amb les comoditats d'una habitació d'hotel de luxe. Es tracta d'una estructura rotatòria que es pot elevar fins a 3,5 metres per sobre del sòl. Aquesta circumstància permet als hostes contemplar el conjunt de l'exposició des d'un magnífic punt d'observació. A més, els visitants podran fer ús de l'obra High Psycho Tank (2014) situada a la mateixa sala. És un tanc ple d'aigua saturada de sal d'Epsom, que es manté de manera constant a la temperatura del cos. D'aquesta manera, es flota amb facilitat, aconseguint un estat ple de relaxació. També comptaran amb la pasta de dents Insensatus, creada específicament per Carsten Höller.

La fantasia de dormir en un centre d'art va ser allò que va motivar Carsten Höller a concebre una sèrie de llits que han estat instal·lats en diferents museus del món. L'experiència, que ronda entre els 250 i els 350 euros per nit, suposa una oportunitat sense igual per gaudir de l'exposició de l'artista d'una manera única, amb un punt de vista singular completat amb una perspectiva sublim de la badia de Santander.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner