banner-elscatala-817x88px
L’Open Panoràmic obre convocatòria artística sobre l’extimitat

Convocatòries

L’Open Panoràmic obre convocatòria artística sobre l’extimitat

bonart granollers - 12/03/20
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura2Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
El festival Panoràmic té com a protagonista la fotografia, el cinema, el vídeo, les instal·lacions i altres pràctiques artístiques visuals contemporànies. Ara, obre convocatòria la segona edició de l’Open Panoràmic, un espai relacional entre creadors en el marc del festival. Els creadors, seleccionats per l'equip curatorial del Panoràmic, mostraran el seu treball en la secció oficial i diversos agents del món de l'art (comissaris, galeristes, directors de centres d'art, de festivals internacionals o experts d'arts visuals d'institucions públiques) intercanviaran opinions, amb l'objectiu de promoure i divulgar, si s'escau, les creacions audiovisuals dels artistes a través de les seves xarxes o institucions.

La temàtica d'enguany és l’extimitat. Panoràmic se centrarà i indagarà sobre aquests conceptes:  les intimitats públiques i publicades, de la imatge secreta, privada i amagada a la imatge mostrada, descoberta i pública. Sota el concepte d’extimitat es conviden els artistes a explorar els límits d'allò públic i privat.

Les obres s’han de presentar en format audiovisual amb una durada màxima de 15 minuts fins al 4 de maig. S'acceptaran obres basades en fotografies, vídeos, textos, infografies o webdocs (webdocs que implícitament tinguin la fotografia i/o el vídeo com a llenguatges narratius principals) o la hibridació d'algunes d'aquestes tècniques.

D'entre totes les propostes rebudes, el festival en seleccionarà un màxim de 12 que es presentaran al Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona, entre el 22 i el 25 d'octubre de 2020, espai de l’Open Panoràmic. Es poden consultar les bases completes al web del festival www.panoramicgranollers.cat

A la imatge, activitat de l'edició 2019 del Panoràmic.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68