banner-elscatala-817x88px
Projecció del documental sobre Dalí i Portlligat al Museu Fabergé

Notícies

Projecció del documental sobre Dalí i Portlligat al Museu Fabergé

bonart sant petersburg - 14/07/17
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Revista_Bonart_Banner_180x180px_logo
Es va presentar el documental La vida secreta de Portlligat al Museu Fabergé de Sant Petersburg pocs dies després que hagués clausurat l'exposició Salvador Dalí. Surrealist and Classicist. Aquesta mostra s'ha pogut veure des del 31 de març fins al 2 de juliol. En tres mesos ha rebut 241.943 visitants. Ha estat molt ben acollida, especialment pel públic menor de 35 anys. Els mitjans de comunicació i les xarxes socials russes se n'han fet ressò des del primer dia. El museu rus ha assenyalat que aquesta exposició ha estat una de les fites culturals més destacades de l'any. Ha declarat també que a Rússia es coneix tan sols el Dalí de l'època surrealista, el Dalí provocador, i aquesta mostra ha ofert una mirada més àmplia a l'artista.

La projecció ha comptat amb una presentació de Montse Aguer, directora dels Museus Dalí qui, juntament amb el director del Museu Fabergé, Mikhail Ovchinnikov, i en format entrevista, han parlat de la vida i l'obra de Salvador Dalí i han fet especial referència al paisatge que tant va influir el pintor.

A la imatge, Montse Aguer durant la presentació del documental al Museu Fabergé de Sant Petersburg. A l'esquerra seu el director del museu, Mikhail Ovchinnikov i, enmig, un intèrpret.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner