Emociona't_Banner_817x68_2

Notícies

Adonay Bermúdez i Rita Andreu: conversa entre comissaris al Bòlit

bonart Girona - 24/07/17
Adonay Bermúdez i Rita Andreu: conversa entre comissaris al Bòlit
180x180-1Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356px
El Centre Bòlit Sant Nicolau organitza una conversa entre els comissaris Adonay Bermúdez i Rita Andreu, el 26 de juliol a les 7 de la tarda.

Dins el projecte de residències del Bòlit s’ha convidat el comissari canari Adonay Bermudez a fer una estada a Girona durant la qual farà una prospecció d’artistes del territori. En el marc d’aquesta estada, ofereix una xerrada juntament amb Rita Andreu, comissària de l’exposició “Sortir-se de la línia” que es pot veure actualment als espais del Bòlit.

Adonay Bermúdez (Lanzarote, 1985) és comissari independent. Ha comissariat exposicions per al Centre de Cultura Digital (Mèxic), TEA Tenerife Espacio de las Artes, Centro de Arte Contemporáneo de Quito (Equador), ExTeresa Arte Actual (Mèxic), Museu das Comunicações de la Fundação Portuguesa das Comunicações de Lisboa (Portugal) o Centre del Carme, entre d’altres. És director del Festival Internacional de Videoart “Entre islas”, comissari convidat de PlanoLisboa 2016, autor del llibre “Los Dictadores (el poder subversiu de l’art)” (Editorial Vortex. Xile, 2015) i “Penumbra” (Editorial Micromegas. Espanya, 2017).

Rita Andreu (Barcelona, 1986) és llicenciada en Història de l'Art i realitzadora audiovisual. Els projectes que desenvolupa es materialitzen en formalitzacions diverses entre les quals destaquen el comissariat, l'edició de llibres i els assajos audiovisuals. Al llarg de la seva trajectòria ha col·laborat amb diversos artistes i institucions culturals i actualment coordina juntament amb Olga Taravilla l'Espai 3er Esquerra. És membre fundadora de la cooperativa de serveis culturals Culturalrizoma, que centra el seu marc d'actuació en la difusió de les pràctiques artístiques contemporànies a través de la creació de recursos creatius.

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68