banner-elscatala-817x88px
“Heliosophia” de Nicolas Grospierre a la galeria Alarcón Criado

Exposicions

“Heliosophia” de Nicolas Grospierre a la galeria Alarcón Criado

bonart sevilla - 27/07/17
banner-elscatala-180x180px180x180 Banner-FERIARTE-A
La galeria Alarcón Criado de Sevilla inicia la temporada expositiva el a partir del 29 de setembre amb l’exposició Heliosophia de l’artista polonès Nicolas Grospierre.

Segons la mitologia grega Hèlios, déu del sol, muntava un carro ardent a través del cel i així il·luminava el món. Quan Hèlios va deixar el seu fill Faetont conduir el carro, el genet inexpert va perdre el control amenaçant amb estavellar-se contra la terra i destruir el món. Zeus llavors va haver de colpejar el carro d'Heli amb un raig potent que va provocar la mort de Faetont.

Els mites clàssics solen proporcionar relats concrets per fer més comprensible la relació de l'home amb el món que l'envolta. Ecos d’aquest episodi mitològic d'Hèlios es poden trobar a l’exposició Heliosophia. Composta de dues sèries diferents però fortament imbricades, Heliosophia presenta obres que plantegen una relació ambigua amb el sol (i la llum, en general), com una font capaç de generar imatges, però també com un agent destructiu de les mateixes.

L’exposició es pot veure fins al 18 de novembre.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner