Emociona't_Banner_817x68_2

Notícies

Torna “De noche el Museo suena” tots els dimecres d’agost al Würth

Torna “De noche el Museo suena” tots els dimecres d’agost al Würth
Baner_Enkaoua_Bonart_360x356px210719_Vacca_Banner_180x180
La setena edició de De noche el Museo suena omple de música els vespres dels dimecres del mes d’agost al Museu Würth d'Agoncillo, a La Rioja.

Es tracta d’una de les propostes anuals més esperades, que manté el seu format i essència permetent gaudir de la visita nocturna a l'exposició en curs Tot és moviment. Op Art i Art Cinètic a la Col·lecció Würth, mentre el jardí escultòric vibra amb la música dels DJs.

Cada dimecres d'agost el museu amplia de forma extraordinària el seu horari d'obertura al públic fins a la 1 de la nit, cedint el protagonisme a les peces del jardí escultòric, de Deacon, Navarro, Ricky, Jáuregui o Reis, aprofitant la calidesa de les nits estiuenques.

De noche el Museo suena és una activitat per a tots els públics, que permet al visitant gaudir d'una visita nocturna a l'exposició, així com de la música que en aquesta edició comptarà amb 6 punxades i 1 directe d'alguns dels DJ de referència en els festivals més punters del panorama nacional. Les actuacions són: Hwaneetoh, el 2 d’agost; Chelis, el 9 d’agost; Edu Anmu, el 16 d’agost; Les Persones + Álvaro Sánchex dj set, el 23 d’agost; i dj Coco + / Goo! El 30 d’agost.

Com és habitual, l'entrada al museu i a l'activitat és gratuïta i no es requereix reserva prèvia. L'accés és lliure fins a completar aforament.

Et poden
Interessar
...

300x600-Gaudí - Gene