banner-elscatala-817x88px
Torna “De noche el Museo suena” tots els dimecres d’agost al Würth

Notícies

Torna “De noche el Museo suena” tots els dimecres d’agost al Würth

BanerVictor04Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
La setena edició de De noche el Museo suena omple de música els vespres dels dimecres del mes d’agost al Museu Würth d'Agoncillo, a La Rioja.

Es tracta d’una de les propostes anuals més esperades, que manté el seu format i essència permetent gaudir de la visita nocturna a l'exposició en curs Tot és moviment. Op Art i Art Cinètic a la Col·lecció Würth, mentre el jardí escultòric vibra amb la música dels DJs.

Cada dimecres d'agost el museu amplia de forma extraordinària el seu horari d'obertura al públic fins a la 1 de la nit, cedint el protagonisme a les peces del jardí escultòric, de Deacon, Navarro, Ricky, Jáuregui o Reis, aprofitant la calidesa de les nits estiuenques.

De noche el Museo suena és una activitat per a tots els públics, que permet al visitant gaudir d'una visita nocturna a l'exposició, així com de la música que en aquesta edició comptarà amb 6 punxades i 1 directe d'alguns dels DJ de referència en els festivals més punters del panorama nacional. Les actuacions són: Hwaneetoh, el 2 d’agost; Chelis, el 9 d’agost; Edu Anmu, el 16 d’agost; Les Persones + Álvaro Sánchex dj set, el 23 d’agost; i dj Coco + / Goo! El 30 d’agost.

Com és habitual, l'entrada al museu i a l'activitat és gratuïta i no es requereix reserva prèvia. L'accés és lliure fins a completar aforament.
Natàlia Lloreta

Natàlia Lloreta Pané (El Talladell, L’Urgell, 1979) és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2002) i Postgrau en Creació Publicitària (URL, 2003) i Vídeo Digital (IUA, UPF, 2007). Des de 2020 ocupa la plaça de directora executiva de la Fira de Teatre al Carrer de de Tàrrega. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat sempre entre la comunicació –creació de continguts editorials i audiovisuals, storytelling i documentació– i la gestió cultural –producció, coordinació d’equips i disseny de projectes–. Entre altres, l’any 2014 va fundar amb els eu soci Jesús Vilamajó, el festival Embarrat de Tàrrega dedicat a la creació contemporània. 

Reivindica el seu origen rural i creu en la Cultura com a eina imprescindible de transformació social. Quan posa música és Call me Lloreta i quan recita forma part del Col·lectiu de Resistència Poesia Estripada. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021