banners-CAT-04-1280x150

Notícies

#JoEmCorono #YoMeCorono // Ajuda'ns a frenar aquesta pandèmia!

#JoEmCorono #YoMeCorono // Ajuda\'ns a frenar aquesta pandèmia!
bonart barcelona - 22/03/20
Estem vivint un dels estats d’alarma i emergència més durs que hem tingut a nivell mundial. L’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol està treballant a marxes forçades per donar resposta al més aviat possible. Afegeix-te a el moviment #JoEmCorono #YoMeCorono i ajuda’ns a frenar aquesta pandèmia! www.joemcorono.cat www.yomecorono.co Espanya és un dels països més afectats per la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 (Covid-19), que està causant milers de morts al món.

Aquesta setmana s’ha començat un assaig clínic pioner, el primer aprovat per l’Agència Espanyola de l’Medicament, amb l’objectiu de definir quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi en els seus contactes. A través d’un altre projecte, també estem treballant en una vacuna contra el virus.

Des de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona), la Fundació Lluita contra la Sida i l’Institut d’Investigació de la Sida IrsiCaixa es treballa de forma incansable per lluitar contra la pandèmia a curt i llarg termini. D’una banda, el Dr. Bonaventura Clotet i el Dr. Oriol Mitjà lideren un assaig clínic que pretén frenar la transmissió de virus. D’altra banda, els doctors Bonaventura Clotet, Roger Paredes, Julià Blanco, Jorge Carrillo i Nuria Izquierdo treballen en un projecte conjunt amb el Barcelona Supercomputing Center (BSC), l’IRTA-CReSA i Grifols, que té com a objectiu desenvolupar fàrmacs, anticossos i una vacuna contra el nou coronavirus i altres futures amenaces similars. Per poder tenir els resultats el més aviat possible necessitem la vostra ajuda més que mai.
Escenari_prodigios_Bonart_180x180 pxcanal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88