banner-elscatala-817x88px
El Centre d\'Artesania Catalunya aposta per la creació sostenible

Exposicions

El Centre d'Artesania Catalunya aposta per la creació sostenible

Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catNial nou-180x178
El Centre d'Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), carrer Banys Nous 11 de Barcelona, acull fins el proper 11 de setembre l’exposició Artesania i sostenibilitat, que recull les innovacions i bones pràctiques del sector artesà català entorn a la sostenibilitat ambiental i social. La mostra també vol donar veu als artesans que aposten clarament per un model productiu més respectuós.

Artesania i sostenibilitat reuneix al voltant d’una 50a de peces de 26 artesans diferents, entre joiers, ceramistes, perfumistes o dissenyadors, i a més compta amb la presència de 2 entitats que treballen en la sostenibilitat vinculada a l’artesania, com són DrapArt i BEFF.

L’exposició és un espai de reflexió sobre la manera de produir i consumir. Per això, s’han programat dos tallers, un de joieria reciclada a Artesania Catalunya i un de tints naturals a Arnes (Tarragona), així com un debat sobre producció sostenible.

 

Artesania i sostenibilitat  forma part d’una sèrie d’exposicions de producció pròpia de l’àrea d’Artesania del CCAM que vol explorar les sinergies entre l’artesania i altres sectors productius i creatius.

A la imatge, cartell de la mostra "Artesania i sostenibilitat".
Gisela Chillida

Gisela Chillida és escriptora d’art i comissària independent. Actualment és coordinadora de continguts de la plataforma cultural Hänsel* i Gretel*. Entre 2018 i 2020, va ser directora del Premi de Videoart LOOP Discover, celebrat en el marc de LOOP Barcelona. Escriu regularment per a diverses revistes i publicacions culturals. Des de 2018 és resident a FASE Espai de creació i pensament, a L'Hospitalet de Llobregat.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1