FCC-Segell-banner4
Els extranys móns de Simon Pasieka i Nazanin Pouyandeh

Exposicions

Els extranys móns de Simon Pasieka i Nazanin Pouyandeh

bonart perpinyà - 05/08/17
Nial nou-180x178Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
El Centre d'Art Contemporani À cent mètres du centre du monde, avinguda  de Gran Bretanya 3 de Perpinyà, presenta del 14 d'octubre al 20 desembre 2017 una mostra que reuneix les obres de Simon Pasieka i Nazanin Pouyandeh.

Simon Pasieka és un pintor alemany nascut el 1967 radicat a França des de 1998. Les seves pintures mostren figures humanes sense edat en un entorn natural poblat per misteriosos arquitectures:llacs, estructures metàl·liques rovellades, humitat de l'aire, la iridescència, joc de reflexió i transparència formen el vocabulari visual del pintor. Banyats per la llum de la matinada, els personatges juguen, descansen, caminen... Pasieka crea a partir de la imaginació per ensenyar-nos que tots els mons són possibles. La història està ara barrejant la història. L'acceleració del món contemporani amb el flux constant d'imatges ha esgotat tota estabilitat.

La pintura de Nazanin Pouyandeh ens submergeix en un món que és alhora familiar i estrany ple de figures, símbols i significats. Cada pintura és un món en si mateix on es mescla un mosaic de referència que va de la pintura clàssica italiana a les llums de Joachim Patinir o les cites a la cultura pop i rock. El resultat són unes obres precises i riques on les , la combinació figures hieràtiques es combinen amb  finor d'ornamentació, la roba interior d'encaix amb els tatuatges, les màscares índies amb les catifes iranianes...  Les obres de Pouyandeh palesen la proximitat de cossos i cares, amb plantes, animals, paisatges.

A la imatge, obra de Nazanin Pouyandeh.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner