FCC-Segell-banner4
Galeria Horizon busca \

Exposicions

Galeria Horizon busca "links" entre els seus artistes

bonart colera - 07/08/17
180x180Gif_Viladot_180x180_2
La Galeria Horizon, carrer Francesc Ribera 22 de Colera, presenta del 12 d'agost al 15 de setembre la mostra col·lectiva Escoltar la Forma. Tocar la Imatge, que reuneix els treballs de Gabriel, Yoon-Hee, Andre Martus, Riera i Aragó, Hiro Matsuoka, Philippe Soussan, Christoph Muller, Monica Fuster i Tom Blaess.

Com la mateixa galeria explica, "en temps de celebració és imprescindible recordar les múltiples complicitats, riscos, apostes, empaties que s'han establert entre la Galeria Horizon i els artistes que aquí s'han exposat i altres de recent descobriment. També els llaços que, de vegades, s'han convertit en nusos d'amistat amb totes les persones que ens han visitat durant aquests vint anys: mirant al Horitzó.

Arribar fins a Colera per veure una exposició d'art és un acte de voluntat, i un cert esforç que sempre hem volgut agrair. El nostre espai és d'oferiment, sempre hem estat en actitud de trobada amb el visitant en una geografia que no sempre mostra la seva cara més amable. Mai busquem diferències. Mai vam aixecar murs i sempre hem volgut construir ponts: "links".

Amb motiu d'aquesta celebració hem preparat dues exposicions col·lectives amb aquest nom genèric de "links". El criteri de selecció ha estat difícil davant els nombrosos artistes que han passat per la galeria, però finalment les circumstàncies ajuden a prendre decisions: disponibilitat, espai, diversitat han estat arguments per acabar creant dues mostres que posin en valor aquests vincles que els artistes han establert amb Horizon.

En aquesta exposició d'escultura i fotografia proposem que el visitant posi la seva orella per escoltar les escultures i que palpi les fotografies amb els ulls com si fossin dits.

L'art permet escoltar amb el cos, pensar amb el cor, sentir amb els peus. No ens ha d'estranyar, és una cosa semblant a quan fem servir les metàfores: els teus ulls són estrelles, la teva pell és el vent, això no estranya a ningú i quan ho fem neix el sentit de l'art. Aquest intercanvi de percepcions, suposa un camí a l'universal en substituir els ulls per les estrelles, tot es posa en relació, tot està en tot.

Els artistes saben col·locar en l'atmosfera de la seva esfera personal sensacions creuades i fils invisibles mitjançant la forma i la bellesa. Quan això succeeix, el temps ja no cal, perquè ells posen en relació coses que ja han passat, amb coses d'un futur que desconeixem. Per això és tan important el gaudi immediat, sobtat, inesperat, com l'experiència recordada en tranquil·litat. La contemplació estètica és una paraula en desús que convé reivindicar, la mirada silenciosa fa perdurables les sensacions i posa la consciència en un estat elevat en el que és possible sentir colors, veure els sons de l'escultura i percebre sensacions tàctils d'una fotografia."

A la imatge, obra de Christoph Muller.

Et poden
Interessar
...

817x68