banner-elscatala-817x88px
Juan Antonio Álvarez guanya el I Concurs de Pintura Ràpida

Convocatòries

Juan Antonio Álvarez guanya el I Concurs de Pintura Ràpida

bonart sant jordi - 08/08/17
Nial nou-180x178Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Juan Antonio Álvarez guanya el I Concurs de Pintura Ràpida Lorenzo Ramírez Portolés. Coincidint amb la celebració de la Mostra d'Oficis de Sant Jordi l'Ajuntament va convocar ahir el I Concurs de Pintura Ràpida en memòria de Lorenzo Ramírez Portolés.

El jurat tècnic estava compost per la crítica d'art Patricia Mir, que va exercir com a presidenta; l'artista i professora de dibuix Rosario Falcó i el gestor cultural Felipe Va usar. Un total de dotze pintors i pintores més 4 juvenils es van presentar al certamen que buscava la millor vista urbana de la localitat. Durant tot el matí els artistes van estar treballant en el seu esbós per després gaudir d'un dinar d'agermanament al poliesportiu municipal. Al voltant de les sis de la tarda es donava a conèixer la decisió del jurat.

El guanyador del primer premi, dotat amb 600 euros, va ser el pintor Juan Antonio Álvarez, assidu a aquest tipus de convocatòries, amb una peça incontestable elaborada amb els seus inconfusibles tons blaus. El jurat també va voler premiar amb un accèssit la panoràmica de José Mingol. La jove Maria va rebre en la seva categoria un lot de material per valor de 80 euros i un trofeu. Un dels moments més emotius de la jornada va ser quan Mingol va decidir pintar un retrat del mort i recordat Lorenzo Ramírez al centre de la plaça, obra que després va lliurar a la neboda del pintor i l'alcalde de la localitat, Iván Sánchez.

A la imatge, guanyadors del I Concurs Pintura Ràpida Lorenzo Ramírez Portolés.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68