FCC-Segell-banner4
La Galeria CT Art Gallery porta al Mediterrani l\'art del Carib

Exposicions

La Galeria CT Art Gallery porta al Mediterrani l'art del Carib

bonart reus - 14/08/17
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
La Galeria CT Art Gallery, Carrer de Santa Anna 6 de Reus, presenta a partir del 16 d'agost i fins al 6 de setembre, la mostra Del Carib al Mediterrani, que reuneix les obres de tres artistes larenses: Miguel Magraner Troconis, Henrri Gil Guidó i Umábali Granado Díaz.

Miguel Magraner Troconis mostrarà pintures, dibuixos, escultures i joies. La seva obra recrea paisatges que rememoren temps primigenis. Escenes fetes amb petites i grans traços gestuals que suggereixen la fondària de les aigües i els matisos que es tornen cel o vegetació. Altres vegades invoca diferents latituds, amb traços delicats i fins, espècies de filigranes fet més per al moviment. Entre colors diluïts, línies ondulades de subtil desimboltura, barreja acolorides fibres tèxtils que creen textures i suggerents moviments. Allà naveguen les sèries Karibe Mar, Selvas Karibe o Amazònies.

Henrri Gil Guaidó presentarà pintures, dibuixos i joies. En les seves pintures sorgeixen formes sòbries, construïdes amb materials mínims sobre plànols de colors diluïts o matisats. Referents del territori real que es tornen constel·lacions, celatges o objectes de navegació. Petxines, pedres, escorces li permeten traduir mites personals i col·lectius. Entre les seves formes i el color envolta símbols, abstreu narratives i crea atmosferes amb la síntesi i la subtilitat cromàtica que caracteritzen la seva obra.

I l'artista Umábali Granado Díaz mostrarà pintures i joies. La seva obra sorgeix tant de la força del traç com de l'espessor del pigment. El pictòric es mostra com estar ple, dilució o gest. Insereix subtileses, juxtaposa taques, barreja recursos i, així, construeix i deconstrueix imatges i plànols. El expressiu, la factura tècnica, la intenció conceptual, es tornen univers bigarrat i no obstant això replet de diverses lògiques que es complementen i s'interrompen sempre com un tot.

La comissària i organitzadora d'aquesta exposició, la art dealer Mari Carmen Sancho qui representa a aquests artistes a Europa, ha indicat que per al dia 19 del mes en curs, durant la inauguració oficial serà present l'artista Miquel Granado Troconis, qui farà la presentació de la mostra i compartirà així amb tot el públic assistent.

A la imatge, obra d'Umábali Granado Díaz.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura