BANNER

Exposicions

Andrés Senra aterra al Box 27 del Solleric reivindicant els drets LGTBIQ

Andrés Senra aterra al Box 27 del Solleric reivindicant els drets LGTBIQ
bonart palma - 31/08/17

El Casal Solleric inaugura Rosa Winkel, la nova proposta del Box 27, de l’artista Andrés Senra. Senra presenta un projecte conceptual relacionat amb la simbologia del triangle en la seva vessant més reivindicativa.  Senra converteix aquest emblema i el materialitza en un neó neominimalista que llença llum rosa, quelcom formalment frívol i banal, però carregat de significats simbòlics per a la comunitat LGTBIQ i insígnia de lluita constant per aquests drets.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha afirmat que “les arts visuals no poden quedar excloses de la reivindicació LGTBIQ i el Solleric, tampoc”. “El Solleric ha d’impulsar exposicions que connectin amb el debat públic i amb contingut social, i “Rosa Winkel” n’és un clar exemple”, segons Carrió.

El comissari Tolo Cañellas reprèn l’activitat del Box 27, “un aparador a la ciutat”, en paraules seves, que continuarà amb les propostes de Nacho Martín i de Laura Torres. L’espai acollirà uns sis projectes en aquesta nova etapa. Precisament, Senra ha volgut remarcar la importància de l’espai, que converteix “Rosa Winkel” en “una peça oberta a la ciutadania”. “M’agrada unir escultura amb pintura. En aquest cas, la pintura és la llum, que dóna color al Box, un llenç en blanc que canvia en funció del llum exterior”, segons l’artista.

DP_Bonart-180x180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px