FCC-Segell-banner4
Els finalistes del concurs Art <35 a la Sala Parés i a la Galeria Trama

Exposicions

Els finalistes del concurs Art <35 a la Sala Parés i a la Galeria Trama

bonart barcelona - 01/09/17
banner-elscatala-180x180pxBaner_Viladot_Bonart_360x356
Del 5 al 26 de setembre la Sala Parés i la Galeria Trama de Barcelona exposaran les obres dels artistes seleccionats en l’edició del 2017 del concurs de pintura i fotografia Art <35 que convoca la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i que té el patrocini de la Fundació Banc Sabadell. El concurs Art <35 té com a objectiu seleccionar artistes per a una exposició centrada en la jove creació. La iniciativa pretén afavorir la relació professional dels artistes joves amb el món de les galeries d’art i de les entitats que promouen exposicions.

En el concurs Art <35 hi poden participar artistes que no superin els trenta-cinc anys d’edat i que estiguin graduats en Belles Arts o que estiguin estudiant aquesta carrera en qualsevol facultat de Belles Arts de l’Estat.

Ente els artistes que varen presentar el dossier, el jurat va seleccionar els deu que exposaran cinc obres cadascun en la Sala Parés i la Galeria Trama.

Els artistes seleccionats en aquesta edició són Gabriel Coca, Adrià Gamero, Héctor Hernández, Asensio Martínez, Esther Navarro, Joan Pallé, Jorge Pérez Higuera, Carlos Peris, Luciana Rago i Javier Rodríguez.

El jurat ha estat format per Ignasi Aballí, Sergi Aguilar, Concha de Aizpuru, Carlota Álvarez Basso, Manuel Aramendía, Elena Blanch González, Joaquim Chancho, José Luis Cueto, Teresa Grandas, Arantxa Lauzirika, Joan Anton Maragall, Miquel Molins, Frederic Montornés i Josep Santacreu.

A la convocatòria d’enguany del concurs Art <35 hi han participat un total de 63 artistes dels quals els deu escollits pel jurat exhibiran les seves obres a la Sala Parés i a la Galeria Trama.

A la imatge, Carlos Pérez. Dios de papel. Una de les obres seleccionades del concurs Art <35.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022