M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Les postals inquietes d\'Oriol Vilanova es despleguen a Parra & Romero

Exposicions

Les postals inquietes d'Oriol Vilanova es despleguen a Parra & Romero

bonart madrid - 04/09/17
EKHO_banner180x180La-Galeria-201602-recurs
Parra & Romero, carrer Claudio Coello 14 de Madrid, presenta a partir del 13 de septembre la mostra 42 dies d'Oriol Vilanova (Manresa, 1980).

42 dies és una exposició que, al contrari del sistema habitual a què estem acostumats, es desplega en el temps en lloc d'en l'espai. Durant els 42 dies que dura la mostra, la peça d'Oriol Vilanova que s'exposa es canvia diàriament, (col·locant-se en un lloc diferent de la galeria), de tal manera que no hi ha dos dies en que l'exposició sigui igual.

Aquest component d'aleatorietat, variabilitat i incertesa converteix a 42 dies en un experiment que inverteix de manera radical el sistema del format expositiu -un dels eixos del treball d'Oriol Vilanova-: per veure l'exposició completa no caldria recórrer-la espacialment sinó a través de la seva extensió temporal, la qual cosa resulta pràcticament impossible.

A més, 42 dies enllaça per inversió amb les exposicions institucionals més recents i cèlebres de Vilanova, en què ha recobert de postals espais expositius sencers. En aquesta ocasió, les xinxetes remarquen l'absència postals alhora que suggereixen infinites possibilitats de presència.

A la imatge, instal·lació d'Oriol Vilanova.

Et poden
Interessar
...