FCC-Segell-banner4
Keke Vilabelda deixa empremta a Kir Royal Gallery

Exposicions

Keke Vilabelda deixa empremta a Kir Royal Gallery

bonart madrid - 05/09/17
BanerJaumeRiba05Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
Kir Royal Gallery, carrer del General Pardiñas 52 de Madrid,presenta del 12 de septembre al 18 d'octubre l'exposició de Keke Vilabelda Estrats i Sediments.

Aquesta mostra continua la línia de l'artista Keke Vilabelda de construir el paisatge urbà a través de la hibridació de la naturalesa heterogènia de les ciutats modernes. Mitjançant materials industrials dels que es componen les ciutats planteja les incògnites de les urbs que habitem.

Keke Vilabelda treballa in-situ, registrant les empremtes que troba al seu pas, explorant i capturant fragments, registres i cicatrius del pas del temps. Des de la superfície de la matèria genera aquest anhel de copsar el pas del temps improvisant el brutalisme del paisatge urbà.

El arravatament de Keke Vilabelda per l'esquerda i el desgast de la imatge comporta a un procés d'abstracció que s'embolica en un gest erosionat, una simplificació de l'arquitectura viscuda. Com els nostres Antics Mestres d'edificar sobre l'existent, tracta de construir sobre l'existent, capturar experiències, veladures de la pràctica en la dermis de la pintura.

La sèrie d'obres que formen part d'aquesta exposició modelen el temps i l'espai sobre les capes del que irrebatible, sota l'eina del revestiment de la pintura. Estrats i Sediments és un viatge aventurat al territori, una metàfora entre l'art i la vida. La mirada es confon entre el passat i el present en forma d'esquerda, fissura o ferida acorazando aquesta harmonització del paisatge accidentat.

A la imatge, obra de Keke Vilabelda.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021