BONART-817x68px-Màscara
#IVAMdesdecasa continua la seva activitat en línia amb nous continguts al web i xarxes socials

Notícies

#IVAMdesdecasa continua la seva activitat en línia amb nous continguts al web i xarxes socials

bonart valència - 07/04/20
Peral_Banner-Bonart_180x180Baner_Claramunt_Bonart_360x356
L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) obre IVAM shots, una nova iniciativa online que proposa una selecció d’algunes de les obres més rellevants de la col·lecció comentades pels propòsits comissaris del museu en format breu i que es poden consultar a través de la pàgina web (ivam.es).

IVAM Shots recorre la història de l'art modern a través de diversos moviments artístics com l'art pop, l'art cinètic o l'art brut i de diferents disciplines com l'escultura, la pintura o la fotografia.

Entre les obres que conformen aquesta selecció, elegides pels mateixos conservadors del museu entre les gairebé 12.000 peces que formen la col·lecció, destaca La mujer ante el espejo (1936-37) de Julio González, una escultura mòbil d’Alexander Calder o un dels paisatges matèrics de Jean Dubuffet.

Els experts en art també han elegit The Critic Laughs (1971-1972) –un dels objectes icònics de la vida quotidiana que va reinterpretar Richard Hamilton–, una de les fotografies que va realitzar Robert Frank l’any 1991 en ocasió de la seva estància al Líban i una pintura de Robert Rauschenberg, una de les figures més influents de la segona meitat del segle XX.

En aquesta primera entrega d’IVAM Shots també s’hi inclouen altres formats de la col·lecció de l’IVAM, com la revista crítica novaiorquesa Aspen o les publicacions sobre la contracultura a València. A través d’aquest projecte l’IVAM vol difondre el valor del seu fons, un gran patrimoni fruit de continuades adquisicions i donacions acumulades des de que va obrir les seves portes el 1989.

Et poden
Interessar
...