FCC-Segell-banner4
Les línies es desdibuixen a Plastic Murs

Exposicions

Les línies es desdibuixen a Plastic Murs

bonart valència - 12/09/17
Impremta Pages - banner-180x178Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
Plastic Murs, carrer Dénia 45 de València, presenta del 15 de setembre al 27 de novembre la mostra col·lectiva Blurring the Lines, que reuneix obres d'Alberonero, Graphic Surgery, Kate Banazi, Richard Caldicott i Sophie Smallhorn.

"Les línies entre cultura contemporània i contracultura s'estan difuminant, els artistes que s'adapten a nous mitjans, entorns i materials les dilueixen incessantment. Les línies són de fet les abstraccions geomètriques que uns pocs artistes han aconseguit, el seu actual punt de vista a través de nombroses converses entre línia i forma.

Alberonero, Graphic Surgery, Kate Banazi, Richard Caldicott i Sophie Smallhorn han minimitzat la seva pràcti- ca en concises composicions preciosistes. Les capes de múltiples facetes es posen al descobert i no ofereixen respir a l'espectador. Estan destinades a ser vistes tant que es componen. La simplicitat en un format complicat. La forma perfecta en què aquestes obres se situen dins la nostra postmoderna societat arquitectònica subratlla la importància del camí de l'artista. Traient elegantment als mestres de De Stijl i mantenint la llarga tradició de neoplasticisme, l'audàcia del suprematisme i la bellesa del minimalisme.

Aquestes experimentacions són sens dubte una de les expressions artístiques del futur, embolicades en històries passades de les que es impregnan.Las teories geomètriques que utilitzen aquests cinc artistes són els patrons de la nostra nova societat, les discrepàncies que enriqueixen el nostre entorn. El suport de la línia de gratacels sota la qual caminem, l'acer i el formigó de la paleta de colors.

Desdibuixar les línies és on aquesta història s'encuetra avui. Bé podria canviar demà, però l'aquí i l'ara és sempre una posició més clara que la d'un futur incert". (Remi Morgan)

A la imatge, Sophie Smallhorn, "Cube 64/4".

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura