BannerFCC_Bonart
Josep Palau i Fabre vist pel grup artístic Escafandre

Exposicions

Josep Palau i Fabre vist pel grup artístic Escafandre

bonart caldes d'estrac - 13/09/17
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La Fundació Palau, carrer Riera 54 de Caldes d'Estrac, presenta a partir del 16 de setembre Encontres amb l'Alquimista, exposició a l’entorn de l’obra de Josep Palau i Fabre, en concret del seu poemari L’Alquimista.

Encontres amb l'Alquimista és un projecte promogut pel grup de recerca Escafandre, subscrit a l’Associació Cultural l’Espantaocells i comissariat per l’Àngels Rosés.

Escafandre, és un grup heterogeni i canviant d’artistes de diferents disciplines que s’apleguen a l’entorn d’un projecte comú, en aquest cas, el desig d’aprofundir en l’obre de Palau i Fabre, cercant diferents punts de vista i provocant diàleg.

Els participants es reuneixen sota una proposta de diàleg, de trobada, de ressonàncies amb el poeta a traves d’algun del seus poemes o bé d’un conjunt, un diàleg obert que atravessa diverses disciplines i llenguatges a travès del que ens diu Palau.

Els artistes participants son: Xavier Alsina, Antoni Carné, Núria Dardinya i Daniel Perez , Marta Castelar, Carme Castellvi, Anet Duncan, Verònica Gonzalez, Teresa Gómez Martorell, Jaume Guardis, Ona Mestre, Jaime Moroldo, Tomàs Pariente, Stefano Puddu, Anna Maluquer, Àngels Rosés, Núria Rossell, Jordi Sarrate, Pepa Vila.

A la imatge, cartell "Encontres amb l'Alquimista".

Et poden
Interessar
...