BANNERS BONART_1280x150

Exposicions

"Estrats i Sediments" de Keke Vilabelda a Kir Royal Gallery

\
bonart madrid - 13/09/17

Kir Royal Gallery presenta a partir del 12 de setembre Estrats i Sediments, de Keke Vilabelda. La mostra es podrà visitar fins al 18 d'octubre del 2017.

L'exposició Estrats i Sediments continua la línia de l'artista Keke Vilabelda de construir el paisatge urbà a través de la hibridació de la naturalesa heterogènia de les ciutats modernes.

Mitjançant materials industrials dels que es componen les ciutats planteja les incògnites de les urbs que habitamos. Keke Vilabelda treballa in-situ, registrant les empremtes que troba al seu pas, explorant i capturant fragments, registres i cicatrius del pas del temps. Des de la superfície de la matèria genera aquest anhel de copsar el pas del temps improvisant el brutalisme del paisatge urbano.

El arravatament de Keke Vilabelda per l'esquerda i el desgast de la imatge comporta a un procés d'abstracció que s'embolica en un gest erosionat, una simplificació de l'arquitectura viscuda. Com els nostres Antics Mestres d'edificar sobre l'existent, tracta de construir sobre l'existent, capturar experiències, veladures de la pràctica en la dermis de la pintura.

Nial nou-180x178La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px