FCC-Segell-banner4
David Adiego renova La Carbonería

Exposicions

David Adiego renova La Carbonería

bonart osca - 15/09/17
Baner_Subirachs_Bonart_360x356180x180 Banner-FERIARTE-A
La Carbonería, plaça de Sant Pere 3 d'Osca, inaugura temporada amb Carbon Copy una exposició individual de l'artista i dissenyador David Adiego (Saragossa, 1977),  responsable també de la nova imatge que estrena aquest espai d'art. La mostra es podrà visitar del 19 de setembre fins a l'11 d'octubre de 2017.

Carbon Copy presenta una reflexió sobre els processos evolutius que travessa tot projecte i, més concretament, la importància de l'exercici creatiu dins d'aquesta evolució.

Adiego ha seleccionat setanta imatges utilitzades en projectes de disseny, l'origen té lloc entre les seves notes personals i quaderns d'esbossos. En alguns casos he rescatat les imatges originals, abans de ser modificades. En d'altres, juga amb estadis posteriors del procés a què descàrrega de les restriccions del seu context instrumental. El resultat és una col·lecció de còpies que, com les antigues "còpies carbó" del paper calc, remeten a estadis de la imatge paral·lels al definitiu.

Carbon Copy és una picada d'ullet al propi projecte de La Carboneria, que comunica a través de la seva imatge un pas evolutiu en la seva trajectòria. Aquest pas busca la transformació i el creixement, però remet precisament a l'origen de l'espai en si i l'esperit que es va anar conformant en la seva etapa anterior.

A la imatge, obres de David Adiego.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner