canal-mnactec-1280-150

Certàmens

Swab Performance 2017 en col·laboració amb Izolyatsia i el Visual Cultural Research Center

Swab Performance 2017 en col·laboració amb Izolyatsia i el Visual Cultural Research Center
bonart barcelona - 21/09/17
La 3a edició de Swab Performance es realitza en col·laboració amb el centre Izolyatsia, Platform for cultural initiatives i el Visual Cultural Research Center, comissariant la mostra de 5 joves artistes ucraïnesos que esborren els límits entre l'art, l'activisme i la denúncia social.
Izolyatsia és una plataforma cultural fundada a Donetsk l’any 2010 i reubicada a Kiev al juny de 2014 després de l’ocupació militar de la seva seu. La missió de la fundació es utilitzar la cultura com a instrument per a impulsar canvis positius per a Ucraïna. Izolyatsia ha portat a terme uns quaranta projectes internacionals, donant suporta a artistes amb implicació social i productors creatius a Kiev, a Ucraïna i al Món sencer. També ha servit com a recurs per a curadors internacionals, acadèmics, artistes i ambaixadors. Izolyatsia te tres vessants d’acció entrellaçades: Art, educació i projectes dirigits a activar el sector creatiu d’Ucraïna.
The Raft Crimea de Maria Kulikovska és una performance dirigida a recordar-nos la vulnerabilitat i desesperació d’aquells que han perdut les seves llars, i fer una crida a la solidaritat. El bot de Criema és una plataforma per a discutir sobre els problemes dels desplaçats i buscar una sol·lusió en comú. Milions de persones són deprivades de les seves llars i es llancen amb bots a la mar buscant una nova vida, però ningú els espera ni els vol veure. Aquesta enorme població no surt als mapes i navega a la deriva: És la república fantasma dels immigrants. Qualsevol es pot convertir en un dels seus ciutadans algun dia. El bot de Crimea es convertirà en la seva ambaixada, un parlament per a aquells que no tenen veu, lloc, ni representació política.
La-Galeria-201602-recursinclassificables

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px