Visites Palau Moja_1280x150

Notícies

La Filmoteca fa dialogar les diverses disciplines artístiques al cicle "Per amor a les Arts"

La Filmoteca fa dialogar les diverses disciplines artístiques al cicle \
bonart barcelona - 27/09/17
Des de fa cinc any la Filmoteca i el Museu Nacional d’Art de Catalunya col·laboren en aquesta iniciativa que des de la darrera edició ha obert el ventall per acollir i relacionar el cinema i altres vessants artístics amb la participació de més institucions culturals del país: L’Auditori, la Fundació Mies van der Rohe, el Gran Teatre del Liceu, la Institució de les Lletres Catalanes, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música Catalana, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya. 


La selecció de films s’ha fet a partir de l’activitat i les programacions d’aquestes institucions i abasta diverses disciplines que es contaminen i es retroalimenten: la pintura, l’arquitectura, la literatura, la música, la dansa, l’òpera i el teatre, sota la mirada híbrida, integradora i transversal del cinema. Dimarts 3 d’octubre obrirà la programació el darrer film d’Andrej Wajda, Powidoki, que reflexiona sobre el sotmetiment de l’art al poder.

 

Totes les sessions del cicle Per amor a les Arts es fan, a la seu de la Filmoteca, els dimarts a les 17 h fins al 26 de juny de 2018, i estan presentades per experts en les disciplines corresponents. Els amics i abonats de les institucions col·laboradores poden adquirir entrades al preu especial de 3 euros.


Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)Visites Palau Moja_180x180

Et poden
Interessar
...