FCC-Segell-banner4
La Horny Gallery es presenta amb una exposició subversiva a l’espai Mutuo

Exposicions

La Horny Gallery es presenta amb una exposició subversiva a l’espai Mutuo

bonart barcelona - 04/10/17
Banner-Flama-180x180px_v1-esp180x180 Banner-FERIARTE-A
De la mà d’un col·lectiu d'agents culturals que treballa donant forma a projectes independents i subversius, neix Horny Gallery amb seu a Barcelona. El projecte se centra principalment en la promoció d’artistes contemporanis i emergents, sent a la vegada una galeria d'art, una agència de management d'artistes i una productora d'esdeveniments culturals.

Es tracta d’una plataforma de divulgació estètica, en un context de transformació sociocultural i del mercat de l'art, del qual reivindiquen ser-ne part responsable. Les propostes de Horny Gallery aprofundeixin en les emocions fosques, en el dia a dia de les psicopaties i la perversió de la quotidianitat.

Sota una filosofia de galeria nòmada, Horny Gallery activa escenaris efímers en espais alternatius on dur a terme les seves obsessions. La primera cita és al centre d’art Mutuo (carrer Méndez Núñez, 7 de Barcelona) a partir del 14 d’octubre, amb propostes artístiques de Rai Escalé (Barcelona), Riot Über Alles (Barcelona), Mirror Noir (Bratislava), Andrés Gudiño (Costa Rica), Michele Guidarini (Itàlia), Daniel Nuñez Pernas (Madrid), Cane (Barcelona), Nathalie Rei (França), Rocío Martin (Barcelona), Jose Salguero (Madrid), Marina Rubio (Barcelona), Alejandro Vicuña (Sevilla), Jorge Gil (Barcelona), Glu WLUR (Barcelona), Adrian Pino (Barcelona) i Lucas Dies (Barcelona), entre d'altres.

La mostra explora en les noves tecnologies visuals, la desobediència sobre tot allò establert o les mutacions contemporànies. Hi coexisteixen diferents disciplines i s’hi desenvolupen nous models d'expressió.

Aquesta és la seva presentació: “De la contaminació dels mitjans per part d'un regnat d'idiotes. Del domini del lucre i el negoci a museus i galeries. Del saqueig polític i institucional que devora pressupostos i apaga els focus dels teatres. De la supèrbia creada per mecenes de torn a l'absència de debats profunds i constructius... D'estar cansats de ser espectadors d'un panorama avorrit i del desig de deixar-nos portar pel morbo d'alguna cosa nova, neix Horny Gallery”.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura