FCC-Segell-banner4
10 artistes contemporanis revisiten la Revolució bolxevic d\'octubre de 1917

Exposicions

10 artistes contemporanis revisiten la Revolució bolxevic d'octubre de 1917

bonart valència - 10/10/17
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Anastasia-180x180px_v1-cat
L'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València (C / Sant Ferran, 12), amb la col·laboració del Centre Rus de Ciència i Cultura de Madrid, inaugura, el dia 13 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre, l’exposició 100 años de la Revolución de Octubre. Visión desde el arte actual.

La mostra reuneix l’obre de 10 artistes –Democràcia, Emilio Gallego, Carlos García-Alix, Núria Güell, Diana Larrea, Arturo Marián Plans, Levi Orta, Natalia Pastor, Raquel Porta i Rafael Tormo i Cuenca– l'obra dels quals revisita els esdeveniments de l’octubre de 1917, des d'una òptica plural i des d'una perspectiva contemporània però també històrica.

La revolució bolxevic d'octubre de 1917, va suposar una fita fonamental per a la classe obrera a tot el planeta, exercint una influència decisiva en la manera de concebre el món fins a aquest moment, en tots els àmbits, inclosos l'art i la cultura.

En paraules del comissari de l’exposició i també artista visual, Emilio Gallego “en complir-se el centenari d'aquesta Revolució, se'ns brinda l'oportunitat d'oferir una visió dels fets i les seves conseqüències històriques, a través del treball de deu artistes actuals. Els autors que componen la mostra, han estat seleccionats per l'interès i la sensibilitat cap a realitats polítiques i socials, agrupats al voltant d'una qüestió que va convulsar l’art, tant com altres àmbits de la vida. Tots ells influenciats per un corrent plural, que recorre la història arribant fins als nostres dies, com podrà apreciar-se en les obres, executades amb rigor, qualitat i varietat de mitjans tècnics, però amb un fort nexe comú”.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura