FCC-Segell-banner4
L’Escola Municipal d’Art anuncia la guanyadora del concurs pel cartell de la Matinal d’Art

Notícies

L’Escola Municipal d’Art anuncia la guanyadora del concurs pel cartell de la Matinal d’Art

bonart girona - 06/05/20
BanerVictor04Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
L’Escola Municipal d’Art, adscrita dins del Centre Cultural La Mercè de l’Ajuntament de Girona, presenta la imatge guanyadora del concurs pel cartell de la Matinal d’Art 2020. L’autora del dibuix que es convertirà en la imatge del cartell és l’alumna del grup d’EmaXics de 8 a 10 anys Elisabeth Llosas Peralta.

Es tracta del resultat de la primera edició del concurs, en què es proposava a l’alumnat dels diferents cursos de l’EmaXics que creessin una obra artística relacionada amb el tema “El Mediterrani”. La imatge guanyadora, a més d’il·lustrar el cartell, apareixerà en diverses accions publicitàries que  es repartiran per Girona i que es faran arribar als mitjans de comunicació.

La Matinal d’Art forma part de la programació d’estiu que ofereix l’Escola Municipal d’Art a infants i joves d’entre 6 i 16 anys i que els dóna l’oportunitat de tastar totes les disciplines artístiques pròpies de l’escola, com són la pintura i dibuix, plàstica, ceràmica, escultura, joieria, fotografia i tapís.

Enguany, la Matinal d’Art tindrà lloc del 29 de juny al 17 de juliol. El període de preinscripcions s’obrirà el proper 15 de maig i durarà fins al 7 de juny.

Podeu consultar la informació actualitzada a través del web www.girona.cat/ccm i de les xarxes socials de Twitter i Facebook @LaMerceGirona.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner