FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Llum inquieta" de Rafa Carralón a la Sala d'Exposicions de la UAM

bonart madrid - 18/10/17
Eude, generic180x180
La Sala d'Exposicions de la UAM, la Universitat Autònoma de Madrid acull el 27 d'octubre a les 19 h. la inauguració de la mostra fotogràfica Llum inquieta de Rafa Carralón.

L'exposició presenta 23 fotografies abstractes impreses en lambda sobre paper Kodak i muntades sobre diferents suports i un audiovisual que permeten constatar la coherència que la recent obra gràfica del fotògraf Rafa Carralón guarda amb la seva investigació al voltant de la llum i el moviment.

Les obres es presenten com un exercici dialèctic al voltant de la tècnica amb la qual han estat realitzades ja que, tot i que pugui semblar el contrari en un primer acostament, no estan generades per un ordinador. Sí que es serveix l'autor d'un programa d'edició per a realitzar collages amb algunes d'elles, però mai per crear-les. Agafant distància i perspectiva, i allunyant-nos d'aspectes tècnics i estètics, l'obra d'artistes com Sam Francis, José Manuel Broto o José María Sicilia va despertar en Rafa Carralón una inquietud que va desembocar en aquesta producció fotogràfica. La seva intenció és que sigui capaç de generar les mateixes emocions que ell sent quan, mentre admira alguna de les obres d'aquells, el temps s'atura.

Et poden
Interessar
...

817x68