FCC-Segell-banner4
L\'escultor valencià Vicent Ortí arriba a la Fundació Bancaixa

Exposicions

L'escultor valencià Vicent Ortí arriba a la Fundació Bancaixa

bonart valència - 27/10/17
Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catbanner-elscatala-180x180px
Fundació Bancaixa, plaça Tetuan 23 de València presenta fins el 25 de febrer de 2018 l'exposició Vicent Ortí. L'intèrpret de la matèria, integrada per mig centenar d'obres que recorren la trajectòria de l'escultor valencià des dels anys 70 fins a l'actualitat, amb especial èmfasi en la seva producció dels últims anys, el que permet descobrir al públic obra inèdita.

Comissariada per l'escriptor i articulista Martí Domínguez, la mostra recorre el treball d'Ortí amb els diferents materials habituals en la seva obra: fusta, marbre, pedra i ferro. Aquesta nova proposta expositiva endinsa l'espectador en un recorregut per la qual cosa podria ser el taller de treball de l'artista i la seva versatilitat per treballar la matèria en les seves diverses formes. L'exposició es completa amb un audiovisual que mostra l'artista en l'entorn del seu estudi.

Al llarg de la seva trajectòria artística, Vicente Ortí ha exposat el seu treball en nombrosos espais de ciutats com València, Barcelona, ​​Madrid, Valladolid, l'Havana, Nova York, Miami, Mont-real i Basilea, entre moltes altres. A més, la seva obra ha rebut els màxims reconeixements per part de l'Escola de Belles Arts de Sant Carles a València i la de San Fernando a Madrid.

Amb motiu de l'exposició s'ha editat un catàleg que, al costat de la reproducció de les obres presentades a la mostra, presenta un text de Martí Domínguez que analitza l'essència i la trajectòria d'Ortí.

A la imatge, vista d'una de les sales de la mostra.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]