MG_Bonart-1280x150p

Notícies

La Fundació Vila Casas creix, tema monogràfic del número 180 de Bonart

La Fundació Vila Casas creix, tema monogràfic del número 180 de Bonart
bonart girona - 28/10/17
La Fundació Vila Casas creix, és el tema monogràfic del número 180 de Bonart que es posa a la venda l'1 de novembre del 2017. Coincidint amb l'exposició retrospectiva de Lita Cabellut, s'han ampliat els espais Volart de Barcelona. La Fundació Vila Casas compta, actualment, amb els espais Volart i Can Framis, a Barcelona; el Palau Solterra a Torroella de Montgrí i Can Mario de Palafrugell.

El número 180 de Bonart recorda a Modest Cuixart en els deu anys de la seva mort. Presenta un ampli reportatge del festival de fotografia DOCfield, la mostra L'Infern segons Rodin que la Fundació Mapfre exposa a la Casa Garriga Nogués, els 90 anys de Domènec Fita i la mostra que la galeria Gothsland dedica a un dels fundadors d'Els Quatre Gats, Cardona i Lladós. També publica una entrevista al director de La Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma.

Bonart compta amb articles d'opinió de Ricard Planas, Daniel Giralt-Miracle, Joan M. Minguet, Montse Badia, David G. Torres, Vicenç Altaió, Luis Antonio de Villena, Xavier Barral i Altet i Arnau Puig, així com les seccions de Biblioteca, Venustas, Com exposar en una galeria, Mercat de l'Art, Art i Dret i Art i Música.

Les exposicions més destacades del territori són presentades per Natàlia Lloreta, Albert Mercadé, Ramon Casalé, Anna Carreras, Conxita Oliver, Bernat Puigdollers, Cristina Ribot, Mercè Vila, Gisela Chillida, Lluïsa Sala, Núria Gurina, Natàlia Chocarro i Mercè Alsina.

El número 180 de Bonart també recull les notícies que han destacat en l'àmbit artístic als països de parla catalana, així com reportatges sobre la vida de Josep Beulas, el festival Drap Art, les exposicions d'Smith al Museu de Cerdanyola... També informa sobre la concessió del Premi Joan Miró a Kader Attia; el trasllat d'El Bòlit als locals de la Fundació Espai i les decisions del jurat del premi Ricard Camí i la Biennal d'Art de Girona i els guanyadors del Mini Print Internacional de Cadaqués d'enguany.

A la imatge, detall de Frida amb Esperança (2011) de Lita Cabellut, portada de Bonart del mes de novembre del 2017.
FM_Bonart-180x180px-Online180x180-BONART-IA

Et poden
Interessar
...