banner-elscatala-817x88px
Pablo Picasso, René Magritte i Mark Rothko líders de Sotheby\'s Nova York

Mercat de l'art

Pablo Picasso, René Magritte i Mark Rothko líders de Sotheby's Nova York

bonart nova york - 01/11/17
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Sotheby 's presenta les obres mestres en paper de la col·lecció Diamonstein-Spielvogel que encapçalarà les vendes de novembre d'Art Modern i Impressionista i d'Art Contemporani a Nova York.

La doctora Barbaralee Diamonstein-Spielvogel i l'Ambaixador Carl Spielvogel han treballat meticulosament i donat vida a una col·lecció sense precedents, que ofereix una visió única de l'esperit creatiu i la personalitat d'una extraordinària varietat d'artistes procedents dels segles XIX i XX.

Les vendes d'Art Modern i Impressionista se celebraran el 14 i 15 de novembre, i les vendes d'Art Contemporani tindran lloc el 16 i 17 de novembre, ambdues a Nova York.

Aquesta venda oferirà una selecció d'obres espectaculars dels segles XIX i XX d'artistes com Salvador Dalí, Edgar Degas, Eugène Delacroix, Sonia Delaunay, Fernand Léger, René Magritte, Henri Matisse, Joan Miró, Henry Moore, Giorgio Morandi, Pablo Picasso, Camille Pissarro i Édouard Vuillard.

Sortiran a subhasta, entre altres obres, importants pintures impressionistes de Pablo Picasso. Un grup de quatre obres que reflecteix l'evolució artística de Picasso i les seves muses més famoses, inclosa Casa Thérèse Walter. A més, inclou un dels dibuixos més impressionants de Dora Maar, que van aparèixer en el mercat en els últims anys. Combat de Taureau et cheval lidera la selecció. Una escena que captura la creixent tensió d'Europa abans de la guerra i presagia la disposició compositiva que es manifestaria en la seva singular obra mestra, el Guernica, dos anys després.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1