818x68-Bonart-IA

Notícies

6a edició de la subhasta Be PART

6a edició de la subhasta Be PART
bonart madrid - 15/11/17
El 29 de novembre es durà a terme a la seu a Madrid del despatx d'advocats Cuatrecasas la 6a edició de la prestigiosa subhasta Be PART, amb suport de la casa Christie's, a benefici de la Fundació Ajuda a la Infància Llars Bambi Colòmbia.

A través d'aquesta subhasta, que serà convocada amb suport de l'Ambaixada de Colòmbia a Espanya, l'art contemporani cobra un fi solidari, el que permetrà millorar la qualitat de vida de centenars de nens i nenes en situació de pobresa a Colòmbia. Com patrocinadors, s'han unit a aquesta causa reconegudes empreses com Cuatrecasas, Grup Bancolombia, Aviomar, entre d'altres.

Més de 40 artistes colombians i espanyols participaran a través de les seves obres amb l'objectiu de recaptar fons per als projectes que la Fundació desenvolupa a Cali, Medellín, Bogotà i Darién. Totes les peces que formaran part de la subhasta s'exhibiran a la seu de Cuatrecasas des del 28 de novembre i ja està oberta la licitació a distància per als que hi vulguin participar.

Aquesta és la 6a edició de la subhasta Be PART, que s'ha celebrat anteriorment a Nova York ia Miami amb una gran acollida per part dels col·leccionistes i amants de l'art. Entre els artistes participants en aquesta ocasió destaquen, entre d'altres: Fernando Botero, Lina Sinesterra, Carlos Rojas, Bernardo Salcedo, Hugo Zapata, Nadín Ospina i Adriana Duque.
La-Galeria-201602-recursBanner-Flama-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...