banner-elscatala-817x88px
Estudi Tigomigo tanca les portes

Notícies

Estudi Tigomigo tanca les portes

bonart terrassa - 02/06/20
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBaner_Esteva_Bonart_360x356
Després de 6 anys d'activitat, la sala d'art contemporani tanca aquest estiu el seu espai físic situat al carrer Viveret de Terrassa. Tigomigo continua com associació cultural, promovent l'art contemporani a través d'exposicions i propostes artístiques deslocalitzades arreu del territori nacional.

Al llarg d’aquests sis anys, la sala ha programat 54 exposicions amb obra de 178 artistes i ha esdevingut un punt referent de l'art contemporani a Terrassa, apostant per artistes locals i per crear sinergies i ponts amb creadors d'altres latituds. Durant aquests anys Tigomigo ha treballat estretament amb els serveis de cultura i de joventut de l'Ajuntament de Terrassa, així com amb el Centre Cultural de Terrassa i el teixit associatiu i artístic.

"Ha estat una decisió difícil i molt meditada, i que no respon a una única causa; l'art ha de ser inconformista i és, per naturalesa, amic dels reptes" explica Paulo Cacais, director artístic de la galeria. "Després de 6 anys programant volem donar un pas més enllà, experimentant amb altres formats. La sala Estudi Tigomigo, el nostre local, ens ha donat moltíssimes satisfaccions però també suposa un lligam a l'hora de realitzar certes propostes artístiques", explica Laura Castillo.

A aquesta voluntat de nomadisme i experimentació se suma a la voluntat de Cacais de centrar-se en la seva carrera artística i aprofundir sobre els processos creatius compartits entre artistes. En aquesta línia de treball es va programar l’any 2019 una sèrie d’exposicions a l’EspaiDos de la Sala Muncunill, gràcies al programa Terrassa Comissariat, atorgat al projecte "2 + dos = 5" presentat per Pilar Cabañas, Paulo Cacais i Mª Jesús Ferro que van portar a la ciutat el treball d'artistes de gran reconeixement internacional.

La sala s'acomiadarà amb una exposició molt esperada de Gabriel Verderi que es podrà veure amb cita prèvia fins al 18 de juliol.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura